7 calităţi de Lady

Povestea despre Lady continuă cu bucurie. Aşa cu menţionam în numeroase întâlniri, femeia e cea care construieşte prin educaţia şi propriul exemplu oferit familiei şi celor apropiaţi. De aici vine şi responsabilitatea sa atât de frumoasă şi de necesară. Te salut cu încântare şi mă grăbesc să dezvăluiesc calităţi esenţiale pentru o Lady.

1.Răbdarea este un atribut esenţial – atât cu sine, dar şi cu ceilalţi. Atunci când răbdarea există cu sine, se manifestă atât de natural şi în prezenţa celorlalţi.

2.E cunoscut faptul că o Lady ştie să asculte cu toate simţurile ascuţite (urechi, ochi, intuiţie). Mai mult, ea ştie să ofere spaţiu şi timp chiar şi în conversaţie. Desigur că se foloseşte de tact atunci când îşi spune punctul de vedere şi alege momentul, locul şi tonul potrivit.

3.Cu siguranţă o Lady îşi controlează emoţiile şi nu se lasă controlată de ele. Asta nu înseamnă că nu e în regulă să lăcrimeze, să se bucure ori să sară în sus de bucurie. Zâmbetul e un accesoriu important pentru Lady şi-l are la purtător mai tot timpul; ştiind că şi atunci când nu are o stare prea bună se poate agăţa de acest zâmbet şi de ce nu să-şi schimbe starea de spirit.

4.Less is more! Fie că e vorba despre îmbrăcăminte ori cuvinte, “simplitatea e sofisticată” şi utilă. Cu puţine cuvinte bine alese şi plasate la momentul potrivit poţi avea parte de efectul dorit.

5.Recunoştinţă – o Lady ştie foarte bine ce e recunoştinţa şi o manifestă. Mai exact, e conştientă şi recunoscătoare pentru ceea ce i se oferă şi nu are atitudinea superioară “mi se cuvine tot!”

6.Deşi acceptă câteodată să fie invitată la cină, nu se sfieşte să apeleze la plata nemţească chiar şi atunci când iese cu un bărbat. A fi Lady nu înseamnă a fi întreţinută. Cu toate acestea, mă repet, nu e greşit să accepte invitaţii din când în când, mai ales dacă domnii doresc ori insistă.

7.Prietenie adevărată – o Lady preţuieşte prietenii şi prietenia la adevărata valoare. În consecinţă, o Lady face tot posibilul să nu-şi polueze prietenii cu discuţii interminabile despre propria persoană ori plângeri infinite sau victimizări. O Lady nu bârfeşte şi nu transformă discuţia într-o luptă împotriva bărbaţilor.

s4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *