Ce faci la prima întâlnire, Gentleman?

Bine te-am regăsit voios printre aceste file virtuale. Ce-ai zice dacă azi ne-am juca de-a întâlnirea? și nu orice întâlnire, prima întâlnire. Ca Gentleman ai desigur câteva atuuri la un astfel de eveniment. Important e să le cunoști și să le aplici la momentul potrivit. Iată:

dance

Sursa foto aici

 1. Un prim detaliu ar fi igiena. Dacă nu ai acoperit acest aspect, nu ai nicio legătură cu un Gentleman. Încearcă să te poziționezi în locul ei, poate că ar fi neplăcut să relaționezi cu cineva care nu e prieten cu apa.
 2. Fii bun cu toată lumea, atât cu ea cât și cu cei din jur și fă asta din suflet și nu din interes, atenție falsa politețe se simte de la o poștă și te ajută să dai greș din prima. Starea ta de calm și politețea demonstrează încredere în sine.
 3. Mergi după ea acasă înainte de întâlnire și la sfârșit fă în așa fel încât să o conduci acasă. Acest gest face parte din comportamentul galant al unui Gentleman. E indicat să nu o faci să aștepte.
 4. Nu uita să deschizi ușa și să ai grijă de scaun atunci când se așează.  Aici e bine să nu-ți alergi partenera până la ușă, ci să ai răbdare.
 5. Telefonul mobil ar fi bine să fie setat pe modul silențios. Verificarea mesajelor din 5 în 5 minute reprezintă dovada faptului că ea nu e atât de importantă precum ceea ce faci cu telefonul mobil. E nepoliticos să părăsești masa pentru a avea o conversație telefonică.
 6. La prima întâlnire faci tot posibilul să plătești tu, în calitate de Gentleman. Dacă relația evoluează, regulile de acest gen vor fi stabilite de comun acord.
 7. Pune întrebări și ascult-o, fă-o să se simtă în largul ei.
 8. Dacă vrei s-o duci la un restaurant, interesează-te din timp, fă o vizită chiar și vezi ce e recomandat să mănânci sau să bei. Astfel știi la ce să te aștepți și din punct de vedere financiar.
 9. Privește-o cu interes, dar nu cu poftă. Fii interesat de persoana ei și arată asta!
 10. Deschide portiera la urcare și la coborâre.
 11. Telefonează-i a doua zi pentru a-i mulțumi pentru timpul petrecut împreună.
 12. Nu uita că doar un băiat își face geloasă partenera, pe când un Gentleman le face geloase pe celelalte femei prin modul în care își tratează partenera.

Pe curând!

s4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *