Cum să pierzi cu demnitate?

Mă bucur să ne revedem plini de energie și în noul an. Am pregătit cu mare drag un subiect care să ajute să fii pregătit pentru orice situație se ivește, mai exact Cum să pierzi cu demnitate?Desigur că asta nu înseamnă că vei pierde, ci vei avea în mânecă asul. Una dintre diferențele dintre un băiat și un domn, e aceea că domnul nu e luat prin surprindere și își asumă responsabilitatea. Așadar, atunci când pierzi:

  1. Acceptă ideea și asumă-ți responsabilitatea ca un Gentleman ce ești. A trecut, lucrurile nu se mai pot schimba. Acceptă și vezi ce poți face bine de aici înainte. Nu rămâne blocat în trecut, ci fii aici acum mai bun!
  2. Detașează-te și nu te lăsa condus de emoții. Da, poate nu e cel mai fericit moment, însă fii șmecher și urmărește ce ai de învățat din toată povestea,  fiecare pierdere e un câștig. Dacă ești deschis, poți merge mai departe și cere feedback pentru a putea îmbunătăți.
  3. Fairplay! Recunoaște câștigătorul, strânge-i mâna și felicită-l. Gestul ăsta mărunt vorbește foarte tare despre tine ca om, e, dacă vrei, detaliul care face diferența în situația dată dintre un Gentleman și un băiat.

Pe curând!

s4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *