SOCIAL ETIQUETTE

SOCIAL ETIQUETTE se adresează tuturor celor care vor să-și rafineze atitudinea, cunostinţele, apariția și să gestioneze cu măiestrie frâiele primei impresii, care, poate fi vitală atât în viața privată cât și în cea profesională.

Programele de Social Etiquette sunt concepute astfel încât participanții (atât femei cât și bărbați) să dobândească informații practice care să-i ajute să aibă o imagine  impecabilă, să gestionze cu încredere situații mai puțin plăcute și să aibă încredere în propria persoană.

                                                                                     Foto: aici

Tematica:

  • Prima impresie
  • Comunicare eficientă, asertivă și ascultare activă
  • Limbajul trupului, atitudine, mers
  • Maniere de zi cu zi (basic manners)
  • Arta de a face conversaţie + networking
  • Stil personal (în funcție forma feței și a corpului) + dress code
  • Elemente de Netiquette (eticheta online) + la telefon

ETICHETA la MASA

Un workshop special,  prin intemediul căruia fiecare participant câștigă informații prețioase și o experiență plăcută. Cel puțin o dată în viață, fiecare om participă la o masă de înaltă ținută. Acest workshop vine să te ajute să obții relaxare și dexteritate în "mânuirea" diferitelor tacâmuri și degustarea unor alimente mai mult sau mai puțin provocatoare.

Acest workshop vine în sprijinul educației formale dar și celei din familie, ca un ”teambuilding de familie”, timp de calitate în care într-un mod relaxat, plăcut se accesează informații de bază atât pentru copii cât și pentru părinți despre tot ce înseamnă eticheta la masă.

                                                   Foto: aici

Fiecare astfel de workshop va acoperi teme precum: stiluri de mâncat, descifrarea geografiei mesei, alimente provocatoare, do's and don'ts, ritualul șervetului, tipuri de servire, folosirea corectă a tacâmurilor, limbajul client-chelner, postura, subiecte de discuție la masă.